Stora ytor att mötas på.

Nyhemsgården är perfekt för läger och kurser. Här finns stora ytor att röra sig på. Ute och inne. Mitt i naturen. Året runt. Här är det gångavstånd till lekplats, fotbollsplan, grill- och badplats. Här får den stora och lilla gruppen plats. Vi har samlingssalar för upp till 3 000 personer. Hit återvänder idrottsklubbar, församlingar och föreningar.

BOKA

Lokaler

Ungdomsläger, idrottsläger, församlingsläger, äldreläger – på Nyhemsgården har vi plats för både stora och små läger. Här finns moderna, ljusa lokaler med den mesta tekniken. Hyr en större lokal eller flera mindre. Vi är flexibla.

Stråkenhallen har plats för 400 personer och kan servera 250.

Boende

Logement, husvagn eller vindskydd? Sjöutsikt eller skogsnära? Du väljer. Vi har totalt 292 bäddar i olika byggnader. Två campingområden och ställplatser för husbilar med tillhörande servicehus och toletter/duschar. Gångavstånd till allt.

Mat

På Nyhemsgården finns både kök för självhushåll och fullt utrustade restaurangkök. Laga mat tillsammans, beställ lokalproducerad catering eller grilla något gott vid lägerelden.

Vi hjälper till med dina önskemål.

Aktiviteter

Nyhemsgården ligger nära. Nära skogen. Nära vattnet. Nära äventyr. Badplats, vandringsleder, skidspår, fiskevatten, mountainbikeleder, fotbollsplaner, lekplatser… På området finns stora ytor med gångavstånd till allt. Det finns gång- och cykelväg in till Mullsjö.