Vi är rätt plats för både möten, sport och logi

Sedan tidigt 1900-tal har människor kommit till Nyhem för att mötas och för att växa. Under Nyhemsveckan, pingströrelsens årliga konferens, samlas årligen tusentals besökare.

Vår önskan är att göra Nyhemsgården till en mötesplats för många fler under årets alla veckor. Sedan våren 2019 välkomnar vi andra grupper, små som stora, att hyra våra lokaler.

Vi erbjuder en komplett konferensanläggning med 300 bäddar och samlingssalar för upp till 3 000 personer, men också camping och sjönära, nybyggda boenden för självhushåll. Maten kan lagas på plats eller beställas hit för servering.

Läs mer om Våra lokaler.

Hitta hit

Nyhemsgården ligger ca 5 km från Mullsjö i Västergötland. Närmaste större stad är Jönköping, ca 30 km åt sydost.

Mullsjö har täta tågförbindelser både med Jönköping och med Falköping (40 km) där tåg från Stockholm och Göteborg stannar. Om du reser med bil når du oss via väg 26/47 mellan Jönköping och Falköping.

Tillsammans utvecklas vi

Vi har en stolt tradition och ett arv att bevara. Till platsen Nyhem har tusentals personer kommit varje år för att mötas och för att växa. För att bli sedda men också för att ta nästa steg och utvecklas.

På samma sätt vill vi på Nyhemsgården fortsätta vara en plats, en destination, där människor kommer samman och ges möjligheter att utvecklas. Gemenskap är nyckeln för vår verksamhet och grunden som allt vilar på. Tillsammans blir vi alla starkare. I den trygga gemenskapen tillåts vi att förändras och utvecklas, bli bättre och mognare.

På Nyhemsområdet finns möjlighet för såväl kontemplation och stillhet som för aktiviteter och puls. Här får den lilla och stora gruppen plats. Församlingen och idrottsföreningen. Vi vill erbjuda de bästa förutsättningar för att människor ska växa. Tillsammans.

VÅRA KUNDER

Våra hyresgäster har varit allt ifrån kyrkor, organisationer och idrottsföreningar. Stora som små. Vi passar för de flesta då vi kan skräddarsy lösningar efter önskade behov.

VÅRT LÖFTE

De bästa förutsättningarna för att utvecklas.